Friday, May 4, 2012

HOT!

Today has been extremely hot, especially since it's been really cold lately. Today the temperature rised up to 28, but with the humidity it felt like 34. At the office it wasn't that warm. Here they always have air conditioning inside when the temperature rises and when the AC is on, it blows this freezing cold air and I was happy to have my wool coat with me. Today I was able to wear my sandals for the first time which was really nice.

After work we went through the market, which was like "kauppahalli" in Finnish cities. There was a lot of really nice stuff and I think I'd like to go and take another look, but I don't know if that's possible. After market we went for a short walk and I got some pictures again.

Tänään oli ihan sika kuuma ilma, eteenkin koska viime aikoina on ollu melkosen kylmää. Lämpötila kohos 28 asteeseen, mutta kosteuden takia se tuntu 34 asteelta. Toimistolla sen sijaan ei ollut niin lämmin. Täällä joka paikassa menee ilmastointi päälle, kun lämpötila kohoaa ja kun se on päällä, se puhaltaa ihan sairaan kylmää ilmaa, joten olin tosi tyytyväinen villatakistani. Ekan kerran pystyin pistään sandaalitkin jalkaan tänään, mikä oli tosi kivaa.

Töitten jälkeen mentiin käymään sellasessa kauppahallissa, jota täällä kutsutaan marketiksi. Siellä oli kaikkee kivaa paljon ja olis kivaa päästä käymään uudestaan, mutta en tiedä onko se mahdollista. Sen jälkeen mentiin myös lyhyelle kävelylle, ja otin taas jotain kuvia.

London is called "the Forest City" and I guess this is The Forest.
Londonia kutsutaan metsäkaupungiksi, ja tässä se metsä sitten on. 



There's all kinds of beautiful "art pieces" along the river and here is one, someone probably fished it out of the water.
Täällä on kaikkia kauniita taidehässäköitä pitkin joenrantaa ja tässä on niistä yksi, joku on luultavasti kalastanut tämän ylös joesta.






There is a rhyno in town. Vaara! Kaupungissa liikkuu sarvikuono.
This is the colossal disgusting horrible courthouse of London.
Tässä on kamala kolossi, joka toimittaa Londonin oikeustalon virkaa.

No comments:

Post a Comment