Monday, April 9, 2012

What a wonderful life


This posting is mainly full of pictures for you to see. Tää postaus on pääasiassa täynnä kuvia.

Täällä on ollut ihan tajuttoman upee viikonloppu! Aurinko on paistanu kirkkaalta taivaalta ja ollu suht lämmintäkin, tai siis n.10 astetta. Perjantaina tosiaan lähdettiin sukulaisiin Windsor-nimiseen kaupunkiin Kanadan ja USA:n rajalle. Sinne oli parin tunnin ajo täältä Londonista. Perjantaina käytiin "mummun" luona. Mummu on siis tän mun äidin serkun äiti eli mun pikkuserkkujen mummu. Siellä saatiin suomalaisia lihapullia ja makaronilaatikkoa, mikä oli ihan hauskaa. Käytiin siellä myös rannalla vähän kävelemässä ja ottamassa kuvia siellä olevassa puistossa. Kaikki alla olevat kukkakuvat on sieltä.
It's been a very lovely weekend here in Canada. Sun has been shining on the clear blue sky and it's been quite warm even, about 10 degrees (at least if you compare it with the Finnish degrees...). On Friday we left to see relatives to Windsor which is on the border of Canada and USA. It is a couple hours drive there.On Friday we visited "mummu" aka grandma. She is the grandma of my second cousin's or my mothers cousin's mother. We got to eat some Finnish meat balls and "makaroonilaatikko" or macaroni casserole, which is a very Finnish food. It was nice to have something familiar. We also went walking on a beach and taking some pictures on a park there. All the flower pictures under (and the one abowe) are from there.













Aurikokennometsä / Solar panel forest

On Saturday we mainly went shopping (not for me though) and when we were returning back to the relatives house, we drove by the river that separates Detroit, USA and Windsor, Canada. Here are some pictures from that river side and a few others too.

Lauantai me pääasiassa käytettiin shoppailuun, ei kylläkään mulle, ja kun oltiin ajamassa takasin sukulaisten talolle, ajettiin Detroitia ja Windsoria erottavan joen ohi. Alla on sieltä otettuja kuvia ja pari muutakin kuvaa.
There it is, the famous USA. City of Detroit.
Kuuluisa USA joen toisella rannalla.

On the left, Canada, on the right USA.
Vasemmalla Kanada ja oikeella USA.




There were dozens of funnily cut trees in Windsor.
Windsorissa oli tosi paljon hassusti leikattuja puita. 
Me on the river side in Windsor. Detroit on the left.
Mä rantakadulla Windsorissa ja Detroit vasemmalla.
There was a Windsor Sculpture Park and there were many weird sculptures. Unfortunately this is the only good picture I got. / Windsorissa oli "patsas puisto", jossa oli useita outoja patsaita. Valitettavasti en saanut muita hyviä kuvia.
From Windsor you can go to Detroit using this bridge. Windsorista pääsee siltaa pitkin USA:han.

We don't see these in Finland...
Tälläsiä ei Suomessa näykkään.
The Easter Chocolate Bunny Kathy gave me.
Kathyn mulle antama suklainen pääsiäispupu.

By the way, how annoying can these pictures be!! I just can't get all of them in a nice line, instead there's two pictures that don't want to obey me... Vähänkö noi pari kuvaa voi olla ärsyttäviä, kun ne ei voi mennä kauniisti samaan linjaan muiden kanssa!

2 comments:

  1. Ihania kuvia ja ihan mahtava blogi!! Keep it up! :D toivottavasti on ollu mukavaa ja siis aikalailla varmasti onkin! :) En tiedä käväsitkö Usan puolella mutta muistathan että jos sinne menet niin tarvitset aika varmasti ESTA "viisumin" netistä tehtynä...maksaa muistaakseni 15 dollaria. Sillä sitten pääset siellä käymään...tietysti nyt kun sulla on luvat jo Kanadassa niin voi olla ettet jostain syystä sitä tarvitsekaan. :) Tsemppiä!!

    Terkuin Minttu

    ReplyDelete
  2. Kiitti :D

    On ollu tosi kivaa, ja vaikka oonkin ollu väsyny vähän koko ajan (mikä on ihan tavallista mulle suomessakin), niin ei haittaa. Ei käyty USA:ssa sit, kun muut unohti passinsa joten olin ainoo, jolla se oli mukana :D
    En tiedä ehditäänkö meneen sinne vielä, mutta senhän näkee sit mitä sinne tarvii ottaa mukaan.
    Helli

    ReplyDelete